About Us
Bilvård - Carpro center i SImrishamn//carprocenter.se/wp-content/uploads/2019/04/274322179_644520110095047_1902050275494006846_n-1024x530-1.jpg

Carpro Center Simrishamn

Din bilvårdspartner i Simrishamn

Vi är ett bilvårdsföretag i Simrishamn som arbetar med och erbjuder marknadens bästa bilvårdsprodukter från CarPro. Vårt motto är att du som kund alltid ska åka härifrån med ett leende på läpparna och stolt över din fina nybehandlade bil.

Vi har tagit fram olika paket för att göra det lätt för dig som kund att välja det som passar din bil bäst. Naturligtvis så kan vi skräddarsy en behandling för just din bil.

Hos oss hittar du också ett utbud av CarPros produkter för dig som gillar att ta hand om din bil själv. Kom in till oss så hjäper vi dig att hitta rätt produkter för din bil.

OBS! Priserna som anges på hemsidan kan variera beroende på bilens skick. Alla priser avser en normalstor personbil såsom en sedan eller kombi, tillägg 20% för större bilar såsom en SUV. 

Keramiskt lackskydd för folierade bilar! Ring för mer information.

Choose Us Section

Carpro Light

1995
:-
Perfekt för dig som vill fräscha upp din bil. Här ingår förtvätt, grundlig handtvätt, grundlig städning av av bilens interiör och rekond av interiöd. Samt 1-stegspolering som höjer glansen men eliniminerar inte repor. 3-6 månaders lackskydd alternativt vax.
Läs mer

Carpro Standard

5495
:-
Carpro standard ingår allt i Carpro Light men här använder vi 2-stegspolering som eliminerar repor och skavanker samt lämnar ett djup och fin glans. Vi använder oss även av kermisk försegling av lacken med en hållbarhet på minst 2 år.
Läs mer

Carpro Gold

7995
:-
Carpro Gold är perfekt för dig som går i tankarna om att sälja din bil och vill öka bilens värde på marknaden inför försäljningen. Här lägger vi stor fokus på bilens interiör och Exteriör. 2-stegspolering som eliminerar repor och skavanker och lämnar ett djup och superfin glans. Keramisk försegling av lacken som håller minst 3 år.
Läs mer

Carpro Platinum

9995
:-
Carpro Platinum är vår allra bästa paket och perfekt för dig som inte nöjer dig med något annat än det allra bästa. Allt i vårt goldpaket ingår, men här ingår keramisk glasbehandling på fram och sidorutorna fram. Samt Keramisk försegling av lacken med hållbarhet minst 4 år.
Läs mer
sv_SESwedish