Lyktglas Slipning

Har du problem med lyktglas som knappt går att se igenom? Eller har du fått en tvåa på besiktningen? Då är du inte ensam. Många lyktglas är tillverkade av plast och plast påverkas bl.a av solens UV-ljus, kemikalier och mekaniskt slitage. Till slut blir dina lyktglas slitna och antar en matt yta med dåligt ljusgenomsläpp som följd. Här visar vi hur vi steg för steg utför slipning av lyktglas med strålande resultat!

Om ditt lyktglas blir alldeles för slitet kan du till och med få en anmärkning vid kontrollbesiktningen.

Som tur är går lyktglasen oftast att rekonditionera genom slipning eller kemisk rubbing. Vid slipning blir lyktglasens yta som nya, men arbetet är mer avancerat än kemisk rubbing. Att byta lyktglaset till ett nytt är oftast ett mycket dyrare alternativ.

Dina fördelar
  • Bilens strålkastare är starkt kopplad till bilens trafiksäkerhet. När strålkastarna blir slitna försämras ljusbilden och förarens förmåga att upptäcka faror längs vägarna. Genom vår lyktglaspolering väcker vi nytt liv i dina strålkastare så att du kan känna dig säker längs vägarna.
  • Förutom den förbättrade ljusbilden så upplevs bilen i bättre skick när vi polerat bort repor och den oxiderade ytan på strålkastarna.
  • Undvik anmärkning på besiktningen

 

PRIS: 1500 :-

 

sv_SESwedish